ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
0899 106 919

Меню
Меню

За компанията

Miroxdecor е известна не само с това, че задоволява всеки изискан вкус, но и с това, че благодарение на невероятното разнообразие от цветове и материи се грижи за уюта и хармонията във вашия дом, офис, хотел.

Фирмата е водещ производител на римски щори, японски стени, унипанел, както и различни варианти за изпълнение. Богатата колекция от текстил, произведен от най-добрите и известни испански, френски, немски и унгарски марки, придават блясък и излъчване на вашия интериор. Фирмата разполага със собствена производствена и складова база, разположена на стратегическо място, на площ от 480 кв.м., снабдена с висококачествена професионална техника.

Miroxdecor е официален вносител на декоративни корнизи (от инокс, месинг, стомана) и алуминиеви корнизи за окачване на марката Mirox. Ние предлагаме цялостно текстилно обзавеждане - тапети, пердета, завеси, корнизи, възглавнички; съвети и интериорни решения, като гарантираме на клиента задоволяване на изискванията и стила му.

Нашите дистрибутори са на разположение от цялата страна - София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Враца и други. Фирмата разполага с римски щори, щори японска стена, корнизи, пердета, дамаски на склад. Обзаведете качествено, стилно и модерно вашия дом, офис или магазин. Обзавеждане за хотели и ресторанти с тапети, завеси, пердета.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки